2008. január 5., szombat

Feldmár András


(photo: Bugarszki Zsolt)

Feldmár András Budapesten született 1940-ben. 1956-ban kivándorolt Kanadába. Tanulmányait matematikus szakon kezdte meg az egyetemen, Torontóban. Miután végzett, érdeklődése más pályára vitte, beiratkozott a pszichológia szakra.

Miután ezt a szakot is befejezte, 1969-től klinikai pszichológusként kezdett el dolgozni Vancouverben. 1975-ben Londonba költözött, és R. D. Laing tanítványa lett. A találkozás és a közös munka egy életre szóló barátság kezdetét jelentette. Londonból visszatért Kanadába, és elindította magánpraxisát

Előadásokat és workshopokat tartott többek között Kanadában, az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Szerbiában. Magyarországon Debrecenben és Budapesten tartott tanfolyamokat.

A kezdetektől fogva támogatta a Soteria Alapítvány tevékenységét, 2006-ban pedig a vezetésével alakuló Feldmár Intézet keretében Bugarszki Zsolttal közösen indította el a Lótusz programot.



(video: bugarszkizsolt)

Nincsenek megjegyzések:

Felhívás fogyatékos emberek részére

A pályázat célja: Egy rádióműsor négyfős stábjának megtalálása, egy olyan csapat összeállítása, akik heti rendszerességgel vezetnek műso...